Ελληνικά / English
Thursday, 15 November 2018
1
 
 
 

Quick Search

 

Current Tenders

No Οpen Tenders at present
 
 
 
Purchase Enquiries & Tenders
 

Quick Links

RES Penetration DataRESPENBANNER Conferences6th International Conference on Renewable Energy Sources & energy efficiency
 

For Authorised Users only

Authorised Users are those approved by the Cyprus TSO as Market Participants.

 

 
 

Contact Us

TSO BuildingEvangelistrias 68,

CY-2057 Strovolos

CyprusTo locate us

Tel: +357 22277000       +35722611611Fax:+357 22 611 666


 
Contact Information
 

Ενημερωτική Συνάντηση «Οι νέες ρυθμίσεις στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας της Κύπρου – Οι νέοι κανόνες της ανταγωνιστικής αγοράς ηλεκτρισμού»

Πραγματοποιήθηκε χθες, 31 Μαΐου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 4:00 μ.μ. στο Μέγαρο του ΚΕΒΕ στη Λευκωσία Ενημερωτική Συνάντηση με θέμα «Οι νέες ρυθμίσεις στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας της Κύπρου – Οι νέοι κανόνες της ανταγωνιστικής αγοράς ηλεκτρισμού».

Σκοπός της συνάντησης ήταν η περιεκτική ενημέρωση του εμποροβιομηχανικού κόσμου, τόσο ως καταναλωτών, όσο και ως παραγωγών και προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας, μέσα στο νέο πλαίσιο της ελεύθερης αγοράς ηλεκτρισμού.

 

Ως εκ τούτου, στη συνάντηση πέραν από το ΔΣΜΚ, συμμετείχαν καταναλωτές, παραγωγοί και προμηθευτές ηλεκτρικής Ενέργειας, καθώς επίσης και εκπρόσωποι από το διεθνή συμβουλευτικό οίκο CORREGIO (που παρέχει υπηρεσίες στο ΔΣΜΚ),  η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ), η Υπηρεσία Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού και το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών.

 

Ημερήσια Διάταξη:

1. Χαιρετισμός από το ΚΕΒΕ.

2. Χαιρετισμός από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ) – η ανάγκη για αλλαγή του ρυθμιστικού πλαισίου στην παραγωγή και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας.

3. Παρουσίαση από το Γραφείο του Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου (ΔΣΜΚ) των νέων κανόνων της ανταγωνιστικής αγοράς ηλεκτρισμού (η παρουσίαση είναι διαθέσιμή πιο κάτω) .

4. Συζήτηση-ερωτήσεις και απαντήσεις.

 

 

Συνημμένα

Παρουσίαση: Εισαγωγή στο Νέο Μοντέλο της Αγοράς Ηλεκτρισμού Κύπρου (PDF)

 
© 2018 Copyright Transmission System Operator, Cyprus