Ελληνικά / English
Τρίτη, 22 Μαΐου 2018
1
 
 
 

Εργαλείο Αναζήτησης

 

Γρήγορες Συνδέσεις

Ποσοστά Διείσδυσης Ηλεκτροπαραγωγής από ΑΠΕ

 Συνέδρια 6th International Conference on Renewable Energy Sources & energy efficiency
 

Για Eξουσιοδοτημένους Xρήστες μόνο

Εξουσιοδοτημένοι Χρήστες είναι μόνο όσοι εγκρίνονται από το ΔΣΜΚ ως Συμμετέχοντες στην Αγορά Ηλεκτρισμού.

 

 
 

Επικοινωνία

TSO BuildingΕυαγγελίστριας 68,

CY-2057 Στρόβολος

ΚύπροςΓια να μας βρείτε

Τηλ.: +357 22277000          +35722611611Φαξ: +357 22611 666


 
Στοιχεία Επικοινωνίας
 

Επίσκεψη του Ρώσου Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς στα γραφεία του Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου

Ημερομηνία Έκδοσης:Δεκ. 04, 2014

Πατήστε εδώ για μεγένθυνση

Στις 23-24 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΔΣΜΚ συνάντηση μεταξύ του ΔΣΜΚ και του Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς της Ρωσίας “System Operator of the United Power System” (SOUPS).

Ο Διαχειριστής SO UPS διαχειρίζεται το Σύστημα Μεταφοράς της Ρωσίας με ζήτηση φορτίου 157.000 MW και 69 περιφερειακά συστήματα που είναι διασυνδεδεμένα μέσω εναέριων γραμμών Υψηλής Τάσης 220-750kV. Ο SO UPS εργοδοτεί περίπου 7.000 υπαλλήλους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Ρώσου Διαχειριστή και πρόσκληση του προς το ΔΣΜΚ για συνεργασία και αλληλοενημέρωση σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν τη λειτουργία των συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας. Ο Ρώσος Διαχειριστής εκπροσωπήθηκε από εξαμελή ομάδα. Στα πλαίσια της διήμερης επίσκεψης και των παρουσιάσεων που έγιναν από το προσωπικό του ΔΣΜΚ έγινε μια ενδελεχής ενημέρωση από το ΔΣΜΚ για θέματα που επέδειξαν ενδιαφέρον. Πραγματοποιήθηκε επίσης επίσκεψη στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας της Κύπρου.
 
Οι παρουσιάσεις που έγιναν από το προσωπικό του ΔΣΜΚ και η φιλοξενία που επέδειξε ο ΔΣΜΚ οργανώθηκε κατά τρόπο επαγγελματικό και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ο Ρώσος Διαχειριστής ευχαρίστησε θερμά το ΔΣΜΚ, προσκαλώντας τον ταυτόχρονα στη Ρωσία για συνέχιση της συζήτησης, ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τη λειτουργία του ηλεκτρικού συστήματος της Ρωσίας, ευελπιστώντας σε συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο Διαχειριστών.
 
 
 

 

 
© 2018 Copyright Διαχειριστής Συστήματος Μεταφοράς, Κύπρος